چهره جدید شیما محمدی در آستانه 40 سالگی؛ از بازی در شاهگوش تا مدلینگ
شیما محمدی متولد سال 1364 در تهران و بازیگر است. وی تحصیلکرده نقاشی (گرافیک) می باشد که با تدریس شروع کرد و در سال ۱۳۸۲ اتفاقی وارد عرصه تئاتر شد و به این ترتیب ۱۰ سال بعد توانست بازی در قاب تصویر را هم تجربه کند.
شیما محمدى متولد ۱۳۶۴ در تهران است. او فعالیت هنرى و بازى را در ١٧ سالگى در گروه تى آرت به سرپرستى داوود بنى اردلان شروع کرده است. خانم محمدی با سریال شاهگوش به شهرت دست یافت و توانست در مجموعه و فیلم های بیشتری شانس حضور پیدا کند. در ادامه این مطلب با بیوگرافی شیما محمدی و جدیدترین عکس های او در یزد همراه باشید.
عکس های جدید شیما محمدی در یزد
زندگینامه شیما محمدی
همان گونه که در بالا اشاره شد، شیما محمدی متولد سال 1364 در تهران و بازیگر است. وی تحصیلکرده نقاشی (گرافیک) می باشد که با تدریس شروع کرد و در سال ۱۳۸۲ اتفاقی وارد عرصه تئاتر شد و به این ترتیب ۱۰ سال بعد توانست بازی در قاب تصویر را هم تجربه کند.
علاقه به پیانو
در کودکی خیلی شیطون بودم و همش آدم ها را می ترساندم که لذت عجیبی برایم داشت تا اینکه کم کم به سمت هنر کشیده شدم و سپس پیانو را زیر نظر استاد اقدس پورتراب یاد گرفتم.
فعالیت در تئاتر
سال ۱۳۸۲ در ۱۸ سالگی زمان خرید بلیط سینما توسط یکی از کارگردان های تئاتر دعوت به کار شدم و به این ترتیب با گروه تئاتری «تی ار تی» به روی صحنه رفتم.
حضور در اولین فیلمش
سال ۱۳۹۰ زمانی که در فرهنگسرای پایداری تدریس می کردم و مدرس هنرهای تجسمی بودم و سمت روابط عمومی را در فرهنگسرا داشتم به پیشنهاد اهالی فرهنگسرا به جشن کارگردانان دعوت شدم، آنجا بود که سیروس الوند مرا دید و به آقای نادر مقدس معرفی کرد و به این ترتیب یک هفته بعد سرکار فیلم «اولین باران پاییزی» به کارگردانی خانم افسانه مقدس حضور پیدا کردم.
به شهرت رسیدن با سریال شاهگوش
در سال ۱۳۹۲ با سریال ۶۰ قسمتی «شاهگوش» به کارگردانی داوود میرباقری در نقش آزاده پاکباز کنار طناز طباطبایی دیده شد و خودش هم می گوید این کار برای من یک سکوی پرتاب بود.
“شیما محمدى” در سریال شاهگوش در کنار امین زندگانى که نقش آزاده پاکباز خبرنگارى جسور را به تصویر می کشید.
کلهپزی که عشقش به استقلال را با هیچ چیز دیگر جایگزین نمیکند دختری دارد که خواستگاری پرسپولیسی دارد و همین تعلق رنگی است که با مخالفت پدر روبرو میشود. در ادامه یک تصادف منجر به فوت کلهپز و بازگشایی پرونده یک قتل میشود؛ کلهپز داستان حین عبور از عرض خیابان با پژوی سبزرنگی تصادف کرده و در پی این تصادف میمیرد!
تنها شاهد اتفاق مردی است تکچشم که فقط رنگ و نوع ماشین را تشخیص دادهاست. این چنین است که داستان وارد فاز کلانتری میشود. افسر پرونده و چند تن از مأمورین کلانتری به دنبال قاتل میگردند و در طی این پیگیری اشخاص سرشناس و مهم مظنون این قتل میشوند. تا اینکه …
زندگی شخصی، ازدواج و فرزندش
شیما محمدی در اردیبهشت ۱۳۹۵ وقتی ۳۱ ساله بود با یک کارآفرین به نام «سینا محمدی» ازدواج کرد که ثمره این زندگی یک فرزند دختر به نام «نیکا» دارد.
شغل فیلمنامه نویسی
بجز بازیگری شغل دیگری ندارم و تنها فیلمنامه نویسی می کنم، فیلمنامه هایم را هم چند تهیه کننده برای ساخت تایید کرده اند، دنبال اینم که حتما آنها را ثبت کنم و به اجرا برسانم.
علاقمندی اش به حرفه بازیگری
یکی از مهمترین شیرینی های این حرفه و در صحنه تئاتر صدای تشویق هاست که ضربان قلب من است، به واسطه فیلم و تصویر فن پیج ها که مهر و عشقشان را خالصانه تقدیم شما می کنند و برای شما مثل یک خانواده می شوند و با هر کار این خانواده بزرگتر می شود. از دیگر شیرینی ها برای من برون ریزی خودم در هر نقش است که قبلا هم ذکر کردم برای من یک نوع تراپی است و عاشق تحسین و تشویق شدن هستم و به من قدرت می دهد.
من پدرم از بازاری های قدیم بوده و توی صنف خودش از تجار و کاسب های به نام و خوش نام بازار است و من قبل ازدواج هم وضعیتم همین بود. شیما محمدی از جهانی دیگه نبود که یک پسر پولداری بیاد و بگیرتش و خوشبختش کند، من یک زندگی خوبی داشتم.
حضور در صنعت مدلینگ
مدل برندهای اصیل و به نام طلا و جواهر و گالری های ویژه بودم و بیشتر سعی کردم کارهایم را در فضای اینستاگرام منتشر کردم. وى فعالیت تصویرى خود را در فیلم خانم افسانه منادى به تهیه کنندگى آقاى نادر مقدس و با بازى در منار استاد حمشید مشایخى شروع کرده و پس از آن در فیلم نوروزى از راه رسیده به کارگردانى آقاى کامران قدکچیان در نقش اصلى به ایفاى نقش پرداخته،فیلم اینجا بهشت وا در پاییز ٩٢ به اتمام رسانده و در زمستان ٩١ در فیلم تریپ آقاى احمد کیا بازى کرده….
فعالیت های هنری شیما محمدى
اولین باران پاییزى(افسانه منادى،نادر مقدس) از راه رسیده(کامران قدکچیان ) تریپ(احمد کیا) اینجا بهشت(سلیمان انصار) سریال شاهگوش(داوود میر باقرى) باورم کن (محمد حسین پور) سست٢(تله تئاتر)داوود بنى اردلان تئاتر: شاه پرى جون تو شهرى اى یا جنگلى(داوود بنى اردلان) ساده بگویم (استادصدوقى) سیرک(رفیعى) نیستانه(مجتبى عراقى) چاى داغ داغ سرد(على سلامى) و… از جمله کار های ایشان میباشد.
منبع: چشمک
مرجع: فرادید